Scene news: CherryRock015 Playing Times Announced

Cherry Rock 2015Cherry Bar owner and booker James Young has today confirmed the playing times and schedule for the CherryRock015 festival on Sunday 10 May in AC/DC Lane.

“There’s less than four weeks to go and there’s less than 150 tix left to sell” reflects Young, “positioning the bands is always a personal struggle because I love all the bands and want them all to have the privilege of playing at nightfall, but with 13 bands, 2 stages and no clashes we all just have to accept that it’s an all-killer no-filler line-up that we will all must be at for nine-plus glorious hours from 12noon this Mother’s Day. It’s CherryRock015, Australia’s first and only devoted street rock n roll music festival in AC/DC Lane. Bring ya Mums!”

CHERRYROCK015 MELBOURNE

RED FANG (USA):                         8.05pm – 9.20pm (75 mins)
Doom Scene:                             7.20pm – 8.05pm (45 mins)
The Shrine (USA):                       6.20pm – 7.20pm (60 mins)
Clowns:                                 5.40pm – 6.20pm (40 mins)
Beastwars (NZ):                         4.55pm – 5.40pm (45 mins)
Horsehunter:                            4.15pm – 4.55pm (40 mins)
HITS:                                   3.35pm – 4.15pm (40 mins)
My Left Boot:                           3pm – 3.35pm (35 mins)
CHILD:                                  2.20pm – 3pm (40 mins)
Los Hombres:                            1.40pm – 2.20pm (30 mins)
Warped:                                 1.10pm – 1.40pm (30 mins)
The Ugly Kings:                         12.40pm – 1.10pm (30 mins)
Dr. Colossus:                           12.10pm – 12.40pm (30 mins)

RED: AC/DC Lane Stage
Black: Cherry Bar Stage
DJ Mermaid: 9.30pm – 3am

CherryRock015
Sunday 10 May 12noon to 9.30pm
Cherry Bar and AC/DC Lane Melbourne
13 acts, 2 stages, no clashes
Tix $79 from www.cherrybar.com.au

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*